søndag 30. mars 2008

filosofiii filosofaa


Ville det vært gartneren som hadde hatt det viktigste yrket hvis livet var en dans på roser?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Enda en gang har jeg tatt meg en tur innom bloggen din. Og for en fryd det har vært! Det er så flott å få lese litt og hvordan du har det og hva du driver med om dagen. Og ikke minst de store spørsmål du stiller! Det hender ofte at jeg ligger om kvelden og grubler på noe av nettopp det du har skrevet. Dessuten har bloggen din veldig fine farger

victoria sa...

Kjære Beret. Hjertelig takk! Det er herlig endelig å vite at det finnes en der ute som leser bloggen min, og at den ene virkelig forstår akkurat hva jeg ønsker å bruke denne bloggen til: Nemlig å dele min usedvanlig gode livserfaring med resten av verden.

vics

Anonym sa...

Haha, no offence, men dette er nesten morsommere å lese enn selve innlegget... Jeg mener ikke å rakke ned på bloggen, for du setter lista høyt, men commentsene cracks me up! Hahaha...

Anonym sa...

er det filosofiii filoSOFAa? i så fall er det veldig behagelig

victoria sa...

Ehm. Filosofiiii filosofaaa kommer av falleri-fallera-sangen! Man kan bytte ut falleri fallera med alle muligslags ord. Det er så flott. Ta for for eksempel epilepsi epilepsa.... nydelig eksempel.
Filosofiiii filosofaaa er altså ord som har fått tildelt melodi og jeg må bli litt morsk når jeg presiserer for frk anonym at dette har ingenting med sofaer og gjøre og ikke er det behagelig heller. Det er kun morsomt!!

idunn sa...

Gartnerne og danselærerene :)